24SevenOffice og
Xledger integrasjonZero-Zero Kreditt AS er fullintegrert mot regnskapssystemene 24SevenOffice og Xledger, noe som effektiviserer samarbeidet om oppfølging og innfordring av deres utestående krav.

Det er veldig enkelt å aktivere integrasjonen, det tar bare noen minutter og vi setter opp løsningen sammen med deg, og du som kunde bestemmer selv kjørereglene for når vi skal igangsette og på hvilket nivå; purring, inkassovarsel eller inkasso, og med hvilke frister som skal gjelde. Dette er en sømløs løsning hvor fagsystemene snakker begge veier; henter ubetalte faktura, kreditnota og innbetalinger automatisk, og betalinger fra Zero-Zero Kreditt AS blir bokført direkte i deres system.

 

Denne løsningen forenkler oppfølgingen av deres utestående krav, dere unngår manuelt arbeid, samtidig som gode rutiner og optimalisert oppfølging vil gi raskere betaling og derfor minimere kredittid og kredittap for deg som kunde.

 

Zero-Zero Kreditt AS kan også tilby fullverdige gode integrasjonsløsninger mot de øvrige mest kjente økonomisystemer, det er bare å ta kontakt med oss så kommer vi raskt i gang.